Knivslipning

På Grafiska Sliperiet erbjuder vi knivslipning i alla material för företag. Vi slipar allt från överknivar till underknivar med en stor noggrannhet. En knivslipning måste göras på professionellt sätt för att undvika kortlivade och dåliga eggar på kniven. Söker du ett företag som har en lång erfarenhet i branschen och som ständigt arbetar för att leverera goda resultat mot sina kunder? Då har du hittat helt rätt!

Vi erbjuder knivslipning

Att underhålla och slipa dina knivar regelbundet gör att knivens livslängd blir betydligt bättre. Är din kniv inte rak? På Grafiska Sliperiet erbjuder vi även riktning och renovering av knivar. Utöver knivslipning så erbjuder vi även försäljning av knivar och andra tillbehör som är anpassad för din skärutrustning.

Grafiska Sliperiet

På Grafiska Sliperiet har vi som målsättning att alltid leverera knivslipning av hög kvalité med snabba leveranser. Större delen av våra kunder finns inom den grafiska industrin som bokbinderier eller tryckerier. Har du något som behöver slipas? Tveka inte på att kontakta oss så ser vi över om det finns en möjlighet för oss att hämta upp dina produkter som ska slipas. Om inte ser vi till att boka en transport via DHL.

Kontakta oss för en offert på knivslipning

Har du några frågor kring våra tjänster eller önskar du en offert på en slipning? Kontakta oss så svarar vi på dina frågor eller lämnar ett pris på ett önskat utfört arbete. På Grafiska Sliperiet har vi som målsättning att alltid leverera hög kvalité på våra utförda arbeten med en snabb leverans. Varmt välkommen att kontakta oss så bokar vi in en knivslipning enligt dina önskemål.