Planslipning

Söker du ett företag som utför planslipning med noggranna mått och höga ytkrav? På Grafiska Sliperiet erbjuder vi heltäckande tjänster inom planslipning. I vår maskinpark har vi ett brett utbud med maskiner som erbjuder en hög precision och personal med en lång erfarenhet i branschen. Vi erbjuder slipning av allt från små till stora knivar.

Planslipning av hög kvalité

Tänk på att ett regelbundet underhåll av knivar förlänger livslängden på produkten. På Grafiska Sliperiet erbjuder vi en effektiv produktionsplan för en slipning som ger goda resultat. I vår maskinpark finner du personal med en hög kompetens och en lång erfarenhet inom slipning. På Grafiska Sliperiet arbetar vi ständigt för att leverera goda resultat till våra kunder med snabba leveranser. Vår målsättning är att alltid leva upp till våra kunders förväntningar.

Ditt trygga sliperi med lång erfarenhet

Genom vår långa erfarenhet kring planslipning utformar vi noggrant utformade tekniker för varje enskilt material eller uppdrag. Vårt fokus grundas i att leverera slipning av högsta noggrannhet och som dessutom resulterar i ett färdigt resultat av hög kvalité. Förutom slipningen så säljer vi även knivar och tillbehör till skärutrustning till våra kunder som främst är tryckerier, industrier, pappersbruk och ishallar. Tänk på att du bevarar knivens livslängd om du underhåller den med noggrann slipning med jämna mellanrum. Om du finns i Göteborg, Halland eller i Borås med omnejd så hämtar vi det som du önskar slipa. Annars hjälper vi dig att beställa en transport via DHL.

Önskar du en offert på planslipning?

Har du några frågor eller önskar du få en offert på en slipning? Tveka inte på att kontakta oss så lämnar vi en offert eller svarar på dina frågor kring slipning. På Grafiska Sliperiet erbjuder vi allt från rundslipning till planslipning av allra högsta noggrannhet. Varmt välkommen att kontakta oss – vi hjälper dig med planslipning av hög kvalité.