Rundslipning

Söker du ett företag som utför rundslipning av allra högsta noggrannhet? Då har du hittat helt rätt! Grafiska Sliperiet utför de allra svåraste uppdragen och i vår maskinpark slipar vi bland annat skärmaskinsknivar, roterade knivar, prismor och saxskär. Genom vår långa erfarenhet i branschen kan vi hjälpa dig att hitta lämpliga tekniker och material som passar just slipning av dina produkter i alla sorters material. I vår stora maskinpark gör vi både raka och runda slipningar med snabba leveranser.

Rundslipning av hög kvalité

Slipning är en teknik som används för att ta fram skäreggar på verktyg i olika material. Genom en lång erfarenhet kring sliptekniken så kan vi på Grafiska Sliperiet erbjuda effektiv rundslipning som ger ett bra resultat av hög kvalité. Tänk på att du ökar knivens livslängd genom att underhålla den med jämna mellanrum. Om du finns i Göteborg, Halland och Borås med omnejd så hämtar vi det som du önskar slipa. Annars hjälper vi dig att beställa en transport via DHL.

Grafiska Sliperiet – ett av Sveriges ledande sliperier

Vi är ett av Sveriges ledande sliperier som slipar verktyg och knivar för den grafiska industrin, ishallar, verkstadsindustrin och pappersindustrin. På Grafiska Sliperiet har vi kvalité och miljö som fokus och våra kunder är främst tryckerier, industrier, pappersbruk och ishallar. Förutom att vi slipar knivar och andra verktyg så säljer vi även nya knivar och tillbehör till skärutrustning.

Kontakta oss för en offert på slipning

Har du några frågor eller önskar du en offert på rundslipning? Vi svarar gärna på dina frågor eller lämnar en offert på rundslipning utifrån dina önskemål. På Grafiska Sliperiet erbjuder vi dig både raka och runda slipningar som är ordentligt samt noggrant utförda. Välkommen att kontakta oss så svarar vi gärna på dina frågor kring rundslipning.