Skärslipning

Söker du efter ett företag som utför slipning av skär med allra största noggrannhet? I vår maskinpark erbjuder vi alltid snabb hjälp och personlig service. En slipning måste göras på ett professionellt sätt och kräver därför en hög kompetens och en lång erfarenhet i branschen. Att göra en noggrann slipning av ett skär är både lönsamt och skapar dessutom vassare verktyg. I vår maskinpark arbetar vi ständigt för att leverera goda resultat på slipningar som får en lång hållbarhet.

Renovering, riktning och slipning av skär

På Grafiska Sliperiet erbjuder vi allt från renovering till slipning och riktning av skär. Dessutom erbjuder vi ett brett sortiment av produkter som kan behövas när ni borrar, skär eller häftar. I vår verkstad arbetar vi för att hitta så effektiva och kvalitativa lösningar som möjligt vid varje uppdrag och slipning. I vår maskinpark arbetar vi för att alltid ge våra kunder allra bästa service och resultat av högsta kvalité.

Grafiska Sliperiet – vi erbjuder slipning

Har du något som behöver slipas? Tveka inte på att kontakta oss på Grafiska Sliperiet så ser vi över om det finns en möjlighet för oss att hämta upp produkten eller om vi behöver boka en transport via DHL. I vår maskinpark har vi som målsättning att alltid leverera knivslipning av hög kvalité med snabba leveranser till våra kunder. Våra kunder är främst tryckerier, industrier och ishallar.

Kontakta oss för en offert på slipning av skär

Har du några frågor kring slipning av skär eller önskar du en offert på ett utfört arbete? Vår målsättning är att leverera utförda arbeten av hög kvalité med en snabb leverans. I vår maskinpark arbetar vi för att kunna leverera ett färdigt arbete inom 5 dagar. Välkommen att kontakta oss så svarar vi på eventuella frågor eller lämnar en offert på en slipning av ett skär.